ŠKOLENÍ A KURZY PRO SERVÍRKY A ČÍŠNÍKY

+420 776 17 99 18

info@waiteracademy.cz

 

Podrobné informace ke školení PRO POKROČILÉ = stávající servírky a číšníky:

Všechny varianty školení pro pokročilé s názvem "JAK BÝT V GASTRO MAESTRO" mají SHODNÝ OBSAH. Liší se pouze formou absolvování kurzu. Celý obsah a krátkou ukázku ze školení si můžete ZDARMA STÁHNOUT.

Pro více informací volejte 776 17 99 18 nebo nám napište e-mail na info@waiteracademy.cz.

  • E-LEARNING Jak být v gastro maestro - jedná se o jednorázové online školení formou video hovoru. Stačí Vám tedy vyčlenit si v jeden den přibližně 6 hodin a zajistit, abyste v tuto dobu nebyli rušeni (nikým a ničím). Jelikož se jedná o vzdálený video hovor, probíhá školení v bezpečí a pohodlí Vašeho domova. Během kurzu si můžeme udělat dle Vašich potřeb kratší přestávky. Povoleno je i vlastní občerstvení během video hovoru či o přestávkách. Termín si domluvíme předem tak, aby Vám co nejvíce vyhovoval. Výhodou je, že se můžete v přímém přenosu ptát školitele na řešení situací z praxe nebo cokoliv jiného z oboru gastronomie, co Vás zajímá. Cena za 1 osobu je 5 000 Kč. Po absolvování E-learningového kurzu Vám na e-mail zašleme certifikát o jeho absolvování. Tento způsob školení je jednou ze dvou možných forem, které lze absolvovat z pohodlí Vašeho domova a neriskujete tak nákazu koronavirem.
  • E-book Jak být v gastro maestro, verze 0.1 - když jste pracovně nebo jinak časově vytíženi a chcete se vzdělávat offline (např. při jízdě MHD, apod.), pak tu pro Vás máme řešení v podobě PDF školení (E-book). Během tohoto školení si osvojíte pravidla pro obsluhu hostů a naučíte se obchodním technikám přizpůsobeným pro provoz restaurace. Objednané a zaplacené školení obdržíte e-mailem v PDF dokumentu ve formátu A4, který je vhodné pro tisk, čtení z PC nebo i z tabletu. Školení obsahuje i praktické příklady. Cena je 4 998 Kč jednorázově (E-book je určen pro 1 osobu). E-book je formou dalšího Vašeho vzdělávání a rozvoje, kdy neriskujete nákazu koronavirem.
  • Otevřený kurz Jak být v gastro maestro - otevřený kurz vhodný pro začínající i mírně pokročilé servírky a číšníky, kteří se chtějí sami zdokonalovat ve svém oboru. Díky tomuto kurzu se naučíte efektivně komunikovat s hosty gastro podniků, vyhnete se chybám začátečníků a naučíte se i to, co se ve školách neučí. Díky tomu zjistíte, že práce servírky a číšníka je příjemná a zábavná. I to, že si díky této práci můžete slušně vydělat. Jen musíte vědět, jak na to. Největší výhodou otevřeného kurzu je, že je živý a můžete se během něj zeptat školitele / školitelky na případné řešení situací, se kterými jste se již v praxi setkali nebo které mohou nastat. Vše uvidíte i na praktických příkladech. Kurz probíhá v Praze 4 (nedaleko metra Budějovická - metro C) v předem domluveném termínu. Termín se domlouvá po objednání kurzu. Kurz trvá 6 - 7 hodin + cca 1/2 hod. přestávka na oběd (oběd není zajištěn, lze navštívit nedalekou restauraci nebo si vzít s sebou vlastní). Během kurzu se můžete občerstvit i v kavárně, která se nachází přímo v budově. Cena za 1 osobu je 5 500 Kč. Od 1. 6. 2021 živé kurzy opět probíhají - termíny po domluvě.
  • ONLINE školení Jak být v gastro maestro - toto školení PŘIPRAVUJEME. Bude se jednat o přístup k video lekcím rozděleným do jednotlivých bloků. Licence bude platná po dobu 1 roku. Každý si bude moci postupovat po jednotlivých lekcích svým tempem. Může je absolvovat v jeden jediný den nebo si je projít v rámci delšího časového období.

 

Podrobné informace ke školení PRO ZAČÁTEČNÍKY = budoucí servírky a číšníky:

  • E-learing Základy pro práci na pozici servírka / číšník - toto školení PŘIPRAVUJEME.
  • E-book Základy pro práci na pozici servírka / číšník (v PDF) - toto školení PŘIPRAVUJEME.
  • Otevřený kurz Základy pro práci na pozici servírka / číšník - toto školení PŘIPRAVUJEME. 
  • ONLINE školení Základy pro práci na pozici servírka / číšník - toto školení PŘIPRAVUJEME.