VYBAVENÍ PRO OBSLUHU A KNIHY
Nyní si můžete objednat i vybavení pro servírky a číšníky a dále knihy, které doporučujeme k přečtení především začátečníkům:

Číšnický nůž
Popis: kvalitní číšnický nůž s vývrtkou Pulltap´s Basic. Tato kapesní vývrtka je ergonomicky tvarovaná, lehká a malá. Dobře padne do ruky. Pro jednoduché a rychlé vytáhnutí korku z lahve má tento číšnický nůž dvoustupňovou kloubovou podporu. Vývrtka Pulltap´s Basic se vyznačuje delší životností než většina obyčejných "číšničáků".
Cena: 351 Kč / ks (DPH není účtováno)
Cena dopravy: osobní odběr (Praha 4) ZDARMA nebo doprava od 80 Kč (Česká pošta)
Poznámka: cena dopravy není zahrnuta v ceně zboží. Dopravu (1 ks) nebo osobní odběr (1 ks) je NUTNÉ OBJEDNAT při objednávce jakéhokoliv zboží.

Příručník bílý
Popis: příručník pro servírky a číšníky je nezbytnou pomůckou při jejich práci v restauraci. Složení 100% hladká bavlna, barva bílá - odstín smetanová, pevný materiál, český výrobek, rozměr cca 40x40 cm.
Cena: 118 Kč / ks (DPH není účtováno)
Cena dopravy: osobní odběr (Praha 4) ZDARMA nebo doprava od 80 Kč (Česká pošta)
Poznámka: cena dopravy není zahrnuta v ceně zboží. Dopravu (1 ks) nebo osobní odběr (1 ks) je NUTNÉ OBJEDNAT při objednávce jakéhokoliv zboží.

Zástěra číšnická krátká
Popis: krátká číšnická zástěra černé barvy, s kapsami, materiál polyester/bavlna, rozměry: 90x40 cm.
Cena: 463 Kč / ks (DPH není účtováno)
Cena dopravy: osobní odběr (Praha 4) ZDARMA nebo doprava od 80 Kč (Česká pošta)
Poznámka: cena dopravy není zahrnuta v ceně zboží. Dopravu (1 ks) nebo osobní odběr (1 ks) je NUTNÉ OBJEDNAT při objednávce jakéhokoliv zboží.

Kniha Stolničení
Popis: kniha Stolničení, jejímž autorem je Gustav Salač. Základní učebnice pro obor gastronomie a pohostinství. Rok vydání 2006, 224 stran, pevná vázaná vazba.
Doporučení: tato kniha je základní učebnicí pro obsluhující personál v oboru gastronomie. Proto by si ji měli přečíst všichni, kteří nemají vzdělání v tomto oboru a chtějí nebo už začali pracovat jako servírka nebo číšník. Každý z obsluhujícího personálu by měl alespoň vybrané základy uvedené v této knize znát a používat v praxi. V knize se mimo jiné dočtete to nejdůležitější, tedy jak správně obsluhovat, jaké druhy inventáře a kdy používat, naučíte se technologie výroby alkoholických nápojů, atd. Další a rychlejší alternativou, jak získat pouze informace, které jsou potřebné pro práci servírek a číšníků, je objednat si naše školení pro začátečníky.
Cena: 456 Kč / ks (DPH není účtováno)
Cena dopravy: osobní odběr (Praha 4) ZDARMA nebo doprava od 80 Kč (Česká pošta)
Poznámka: cena dopravy není zahrnuta v ceně zboží. Dopravu (1 ks) nebo osobní odběr (1 ks) je NUTNÉ OBJEDNAT při objednávce jakéhokoliv zboží.

Kniha Zbožíznalství
Popis: kniha Zbožíznalství poživatiny - potraviny, pochutiny od autorů Anderle, Schwarz, Borůvková, Štěpánková. Učebnice pro obor gastronomie. Rok vydání 2007, 251 stran, brožovaná vazba.
Doporučení: tuto knihu doporučujeme si přečíst všem, kteří se rozhodli začít pracovat v pohostinství nebo se k práci v obsluze chystají a nemají v daném oboru vzdělání. V této publikaci jsou popsány jednotlivé potraviny a pochutiny, jejich výroba a zpracování. Znalost alespoň některých z nich je nezbytnou součástí práce servírek a číšníků. Další a rychlejší alternativou, jak získat pouze ty informace z této oblasti, které jsou potřebné pro práci v obsluze, je objednat si naše školení pro začátečníky.
Cena: 485 Kč / ks (DPH není účtováno)
Cena dopravy: osobní odběr (Praha 4) ZDARMA nebo doprava od 80 Kč (Česká pošta)
Poznámka: cena dopravy není zahrnuta v ceně zboží. Dopravu (1 ks) nebo osobní odběr (1 ks) je NUTNÉ OBJEDNAT při objednávce jakéhokoliv zboží.